Σχετικά με εμάς

Το «Parthenon Art Hotel» είναι ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο μόλις 30 μέτρα από την οργανωμένη αμμώδη παραλία της Ολυμπιακής Ακτής. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και να θαυμάσουν την τοπική αρχιτεκτονική, τη ζωή και τις δραστηριότητες της πόλης στην αυλή των θεών του Ολύμπου. Τοπικές λιχουδιές και αυθεντικές σπιτικές συνταγές από την κουζίνα του εστιατορίου μας θα σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε το «παραδοσιακό σπιτικό φαγητό». Παρέχουμε πάντα φρέσκα και τοπικά υλικά με κύριο μέλημα την ικανοποίηση όλων των πελατών μας, χρησιμοποιώντας τοπικές συνταγές με πιστοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα βότανα από τις πλαγιές του Ολύμπου. Στην οικογενειακή μας επιχείρηση ανήκει, επίσης, το ξενοδοχείο Parthenon Art Executive Wing.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Δωμάτια

Standard Double Room

Price €50.0 Night

Standard Double Room

Price €50.0 Night

Deluxe Suite

Price €80.0 Night

Deluxe Suite

Price €80.0 Night

Standard Triple Room

Price €65.0 Night

Standard Triple Room

Price €65.0 Night

Υπηρεσίες

Απολαύστε τις συναρπαστικές και πολυτελείς εγκαταστάσεις μας

Transfer

Παρέχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς για κάθε ανάγκη, κατόπιν αιτήματος και σε συνεννόηση με τον πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων, μέσω εξωτερικού συνεργάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Γαμήλιες εκπλήξεις

Οργανώνουμε μικρές ευχάριστες εκπλήξεις για νεόνυμφους, κατόπιν αιτήματος και σε συνεννόηση με τον πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημέρωση σχετικά με τον Covid-19

Πως να μείνετε υγιείς και ασφαλείς στο Parthenon Art Hotel.

Μάθετε περισσότερα
el